Новини :: Агенция за превод и легализация Лозанова 48

Новини

Форум „Корпоративна социална отговорност:устойчиво развитие за българския бизнес“ 11 април 2019 г.

Лектори: Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, д-р Марина Стефанова, CSR AdviceBox, Петър Начев, директор на дирекция "Стратегическо планиране и демографска политика", Министерство на труда и социалната политика, Елица Баракова, изпълнителен дирек

15.04.2019г. прочетете още »

Работно време на 31.12.2018 г.

Уважаеми клиенти, Уведомява Ви, че на 31 декември 2018 г. ще работи само офиса ни на ул. Данте 2 с намалено работно време от 10 до 13 ч. Пожелаваме Ви весели празници.  

14.12.2018г. прочетете още »

24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост - 2016

24 май –Ден на българската просвета и култура и на славянската писменостСв. св. Кирил и Методий Паметник на двамата Св. Братя пред Национална библиотека „Св. св. Кирил и Методий“, София Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост е български официален празник, ч

24.05.2016г. прочетете още »

Направете запитване

В случай че Ви интересува превод, посочете от какъв на какъв език се превежда, срока за изпълнение и прикачете документа в един от възможните формати. Ако имате допълнителни забележки, допишете ги в полето най-долу.

В случай че Ви интересува заверка или легализация на документ, посочете вида на документа, от коя държава идва (за документите от чужбина), за коя държава е предназначен и на какъв език се превежда (за документите от България за чужбина), предназначението на документа (промяна на гражданско състояние, емиграция, регистрация на юридическо лице и т.н.) и/или допълнителна информация.


Имена: *
E-Mail: *
Телефон: *
Запитаване за: *      
Език, от който се превежда: *
Език, на който се превежда: *
Срок за изпълнение: *      
Държава, издаваща документа:
Институция, издаваща документа:
Държава, за която ще послужи документа:
Избери файл: *
  Изпрати