Форум „Корпоративна социална отговорност:устойчиво развитие за българския бизнес“ 11 април 2019 г. :: Агенция за превод и легализация Лозанова 48

Форум „Корпоративна социална отговорност:устойчиво развитие за българския бизнес“ 11 април 2019 г.
15.04.2019г.

На 11 април 2019 г. Лозанова 48 взе участие във форум „Корпоративна социална отговорност:устойчиво развитие за българския бизнес“, организирано от списание ENTERPRISE.

Бяха обсъдени тенденции и стандарти за успешни бизнес практики и предизвикателствата и ползите, свързани с устойчивостта и отговорността на бизнеса, навлизането на добри КСО практики в сектора на малките и средните предприятия, както и други аспекти на КСО.

Лектори: Огнян Траянов, председател на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, д-р Марина Стефанова, CSR AdviceBox, Петър Начев, директор на дирекция "Стратегическо планиране и демографска политика", Министерство на труда и социалната политика, Елица Баракова, изпълнителен директор на Фондация „BCause“, Люба Никифорова, Координатор КСО, ТИТАН Златна Панега Цимент АД, Катерина Кирова-Миланова, Communications and Sustainability Manager, Загорка АД, представител на "Дънди Прешъс Металс Челопеч", Анелия Минева, Plant Manager, фирма „Тукай“, Силистра, Жюстин Томс, собственик на агенция ABC Design and Communication, Ивана Радомирова, Съюз на пивоварите в България, Стоян Тачев, Ръководител отдел „ Управление на проекти и процеси“, БИЛЛА България.


Направете запитване

В случай че Ви интересува превод, посочете от какъв на какъв език се превежда, срока за изпълнение и прикачете документа в един от възможните формати. Ако имате допълнителни забележки, допишете ги в полето най-долу.

В случай че Ви интересува заверка или легализация на документ, посочете вида на документа, от коя държава идва (за документите от чужбина), за коя държава е предназначен и на какъв език се превежда (за документите от България за чужбина), предназначението на документа (промяна на гражданско състояние, емиграция, регистрация на юридическо лице и т.н.) и/или допълнителна информация.


Имена: *
E-Mail: *
Телефон: *
Запитаване за: *      
Език, от който се превежда: *
Език, на който се превежда: *
Срок за изпълнение: *      
Държава, издаваща документа:
Институция, издаваща документа:
Държава, за която ще послужи документа:
Избери файл: *
  Изпрати